Contra Expertise Centraal Beheer

Voorbeeld 1

Riolering gelegen onder de keuken is een restaurant is lek geraakt. Vervanging is de enige optie maar dat betekent dat het bedrijf bijna een maand dicht moet. 112contra.nl heeft dit begeleidt voor zowel de schade, het hak en breekwerk als nadien vaststellen van de bedrijfsschade. De totale schade voor de inventaris en de bedrijfsschade bedroeg ruim 38.000 euro.

 

Zo ziet u dat er al bij een kleine discussie al veel winst valt te behalen bij de hulp door 112contra.nl

Bel ons op 06 - 51 41 83 21


Voorbeeld 2

Hier betrof het een relatief kleine stormschade.Als gevolg van storm was een vijfarmige lantaarn omgewaaid en verloren gegaan. De schade bedroeg toch nog een bedrag van bijna 3000 euro. Ook hier waren de kosten voor verzekerde nihil.

 

Ook bij een relatief kleine schade is het voor verzekerde interessant om gebruik te maken van de diensten van 112contra.nl, omdat juist bij kleine schadegevallen verzekeraars en experts nauwelijks tijd benutten om de schade goed te beoordelen. 

Bel 06 - 51 41 83 21 of mail naar garantexpertise@live.nl


Voorbeeld 3

Wortelgroei in een breukdeel van de rioolbuis was er de oorzaak van dat er herhaaldelijk sprake was van verstopping van de riolering. Namens verzekerde heeft 112contra.nl de totale kosten van hak en breekwerk, vervangen van tegels, enz voorgelegd aan de expert en deze heeft alles 1 op 1 overgenomen. de maatschappij heeft alle kosten ad 3000 euro volledig aan verzekerde betaald.


Voorbeeld 4

Waterschade in de vloer op de eerste etage. Zowel in de laminaatvloer in de woonkamer als in het plafond in de onderliggende studio was waterschade zichtbaar. 112contra.nl heeft in overleg met de expert van Centraal Beheer de kwestie afgewikkeld voor circa 9000 euro. Zoals u ziet is de laminaatvloer volledig verloren gegaan.

 

Heeft u waterschade en weet u het echt niet hoe eea aan te pakken. Neem volledig vrijblijvend contact op met 112contra.nl