Contraexpertise bij Waterschade

Hoe zit dat met Waterschade?

Water kan flinke schade veroorzaken aan uw woning en inboedel. Schade aan uw woning is bijvoorbeeld schade aan stucwerk, de badkamer, keuken, vaste vloer en toilet. Daarbij is het vaak moeilijk vast te stellen wat de oorzaak is van de lekkage of het traceren van de lekkageplek. Bij waterschade is het ook niet ondenkbaar dat er veel meer schade niet zichtbaar is aan bijvoorbeeld muren, vloeren, etc. Denk daarbij ook aan opsporingskosten, hak en breekwerk om de oorzaak te verhelpen en graafwerk naar een volledig beschadigde rioolbuis. Ook schimmelvorming kan gaan ontstaan en als er iets vies is, is het schimmel in de woning. 

Daarom is het belangrijk snel in te grijpen en een contraexpertise door 112contra.nl te laten uitvoeren.

 

Het liefst voordat u de verzekeraar informeert.

 

De verborgen schade wordt door de expert van de verzekeringsmaatschappij met grote regelmaat genegeerd of gemakshalve over het hoofd gezien, iets wat u later veel geld gaat kosten.

 

Het is dus heel belangrijk deze schade direct onder de aandacht te brengen van een Contraexpert van 112contra.nl

Voorbeeld waterschade

 

Lekkage van onder de keuken vandaan doch kort nadien ook zichtbaar in de gang. De expert die door de maatschappij werd ingeschakeld meende dat het een leiding was achter het keukenblok, reden waarom is besloten om het keukenblok deels te verwijderen om de leiding te repareren. Toen het echter bleek dat hier geen schade aan te zien was is heeft verder onderzoek uitgewezen dat circa 1,50 mtr onder de betonvloer een asbest afvoerbuis defect was. Dit is uiteindelijk opgegraven maar om kosten te besparen is besloten een om een nieuwe omleiding te maken van PVC.  De totale herstelkosten werden door de Contraexpert van 112contra.nl vastgesteld op ruim 25.000 Euro, terwijl de expert van Dekra er dacht met 5000 euro van af te komen.

 

Schakel ons tijdig in. Het kost u niets

Bel ons alarmnummer  06 - 51 41 83 21

 

 

Wij doen wat anderen beloven!!!!!