Contraexpertise bij Inbraakschade

Bij een inbraakschade moet u maar afwachten wat u krijgt

 

Na een diefstal of inbraak in uw woning bent u vaak uw waardevolle spullen kwijt en is er meestal schade aan uw woning toegebracht.

 

U dient direct aangifte te doen bij de politie en moet goed noteren wat u allemaal aan spullen bent kwijtgeraakt. Probeer van alk deze spullen te achterhalen wat ze hebben gekost en waar u ze heeft gekocht. Probeer daarnaast foto's te achterhalen of rekeningen, garantiebewijzen of desnoods de verpakking.

 

U verwacht dan dat uw verzekeraar u het juiste schadebedrag uitkeert. helaas gebeurt het maar al te vaak dat aan deze verwachtingen niet wordt voldaan.

 

 

 

 

Contraexpertise bij een Inbraakschade

 

Na een inbraak kunt u achterblijven met een flinke schadepost. Schakel daarom altijd uw eigen Contraexpert van 112contra.nl in. Wanneer u ons inschakelt levert onze bijstand u financieel bijna altijd meer op. Daar komt nog bij dat wij deze dienstverlening kosteloos voor u uitvoeren. Onze dienstverlening is namelijk gedekt in uw polis, waardoor u van ons geen rekening ontvangt. Wij gaan geen enkele discussie met de verzekeraar uit de weg. Indien nodig ondernemen wij gerechtelijke stappen.

Voorbeeld inbraakschade

 

Inbraak waarbij 4 gouden armbanden en een laptop zijn ontvreemd.

De expert van CED Property (vooheen CED BrandVaria) heeft een schadebedrag vastgesteld van 750 euro.  400 euro voor de armbanden (100 euro per stuk) en 350 euro voor de laptop.

Verzekerde was het daarmee niet eens en heeft 112contra.nl gevraagd als Contraexpert. Binnen een maand is de schade afgewikkeld voor 5150 Euro . 1200 euro per armband dus.

Klant was erg verheugd en heeft van ons geen enkele nota ontvangen.

 

 

Is er bij u ook ingebroken? Wacht niet te lang. Schakel ons in via ons alarmnummer  06 - 51 41 83 21   

U ontvangt uiteindelijk van de verzekeringsmaatschappij een hoger schadebedrag.

 

Wij doen wat anderen beloven!!!!!