Contraexpertise voor Particulieren

Met onze Contraexpertise staat geen particulier alleen

Brand, rook- en waterschade, inbraak......... Het zal u als particulier maar overkomen.

De eerste schrik, de emoties wanneer dierbare spullen verloren zijn gegaan. U schakelt uw intermediair in of belt rechtstreeks met uw verzekeraar, die vervolgens een schade-expert langs stuurt. Maar wie denkt er aan uw belang?

 

Zorg als particulier voor stevig tegenwicht. Goed onderbouwd, op basis van deskundigheid en ervaring zoals wij die bieden.  Wij voeren dit traject graag voor u uit en doet meer dan dat alleen.

 

Wij helpen u bij uw beslissingen en zijn er juist voor u in die eerste moeilijke tijd. Wij brengen uw schade volledig in kaart waar het gaat om uw woning en uw inboedel.

Wanneer er zoveel op u afkomt staat u er met ons nooit alleen voor.

 

Na schade door brand, storm of inbraak biedt uw verzekering u recht op vergoeding. Maar ook dan is het maar de vraag of u echt krijgt wat binnen de polis is afgesproken.

Na een calamiteit wint een verzekeraar zo snel en zoveel mogelijk informatie in over de toedracht en omvang. Waardevolle kennis, die u als particulier niet heeft.

 

Met een contra-expertise biedt u tegenwicht aan de bevindingen van een verzekeraar. Hoe eerder we met uw verzekeraar of met diens expert in gesprek kunnen, hoe sneller we kunnen handelen in uw belang. Bovendien is de omvang van de schade juist in de eerste dagen nog goed vast te stellen. wacht dus niet te lang en schakel een Contra-Expert van 112contra.nl al vanaf het eerste moment in.

 

 

Wij doen wat anderen beloven

Bel ons 085 - 0605112 of mail naar schade@112contra.nl