Contra-Expertise Klaverblad

 

Voorbeeld 1

De eerste melding van waterschade door de verzekerde werd gemakshalve door verzekeraar Klaverblad afgewezen. Eerst na deskundige lekdetectie en onze inspanningen bleek dat het waterreservoir van inbouwtoilet lek was. Het water drong door tot de toiletruimte maar ook in de hal ontstond schade. Ondanks het eerder ingenomen standpunt qua afwijzing is de schade uiteindelijk afgehandeld voor circa 9000 euro.

 

Is de schade van u ook in eerste instantie afgewezen. twijfel niet maar neem direct contact op met 112contra.nl en schakel ons in. Verder op de website wordt uitgebreid uitleg gegeven waarom wij geen kosten in rekening brengen.

 

 


Voorbeeld 2

Het betrof hier een lekkage van de standleiding die heel minimaal drupte. de standleiding was gesitueerd in een koker naast de open trap. Door verzekeraar Klaverblad werd ingeschakeld het expertisebureau Dekra die in eerste instantie uitging van een schade van circa 2000 euro. Na enig overleg is de schade afgewikkeld voor bijna 3700 euro. 

 

Ga niet uit van het al snel door de expert vastgestelde schadebedrag. Neem contact op met ons en laat ons de schade eveneens vaststellen of de vergoeding controleren. Zoals u ziet, geloof de expert niet direct van het zal wel goed komen. Wij gaan verder dan de meeste experts. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. en wij doen wat anderen beloven.