Schadevoorbeelden ASR:

Voorbeeld 1

WA schade

Experts zijn het met elkaar eens geworden over een schadebedrag van  ruim 40.000 euro voor een verzameling porselein. De maatschappij vind het echter allemaal wat veel en denkt er onder uit te komen met het eindeloos navragen wat er precies is gebeurd. We zijn inmiddels een half jaar na de schadedatum en zowel verzerkede als de gedupeerde worden in het geheel niet op de hoogte gehouden door verzekeraar.

 

Wordt vervolgd


Voorbeeld 2

WA schade

Het betrof ook hier een verzameling porselein. De claim was bijna 11.500 euro. De door ASR ingeschakelde expert van VIDI was meer dan ijverig en heeft de schade vastgesteld op slechts 1850 euro. Benadeelde was het daarmee uiteraard niet eens en heeft 112contra.nl gevraagd de belangen van benadeelde richting de WA Verzekeraar ASR te behartigen.

Wegens een faillissement van VIDI is dit langere tijd blijven liggen bij ASR maar na de doorstart van VIDI  was de manager van VIDI bereid de zaak alsnog af te wikkelen na uitspraak door een derde schatter of arbiter. Ruim 1,5 jaar na het ontstaan van de schade is de kwestie alsnog afgehandeld voor een bedrag van bijna 10.000 euro