Schadevoorbeelden Nationale Nederlanden:

Voorbeeld 1

Het betreft hier een waterschade. Nationale Nederlanden schakelt het expertisebureau CED in die op haar beurt geen schade wil constateren. Dit ondanks een uitgebreid lekdetectie rapport. na enige discussie met de expert wordt er toch een schade vastgesteld van ruim 2000 euro.

 

Geloof uw verzekeringsmaatschappij niet omdat zij zo'n goede naam hebben, goede reclame slogans hebben als "Nationale Nederlanden wat er ook gebeurt ". Nou als het gebeurt sta je er toch alleen voor wat dan zijn ze niet thuis, ze wijze je claim af of sterker nog ze gaan proberen je uit de verzekering te verwijderen. Schakel ons als uw eigen deskundige in. Bel 085 - 0605 112 of vul het contactformulier in. Wij nemen contact met u op.


Voorbeeld 2

Het betreft een uitgebrande bedrijfsauto. de schade aan de auto valt buiten onze schaderegeling omdat het een leaseauto betreft en de verzekeraar daarvan en de leasemaatschappij overeengekomen waren dat een vergelijkbare en nieuwe auto zou worden geleverd. wat ons rest is de schade aan het pand en de inhoud op te nemen. Na enig overleg met de verhuurder van het pand konden wij ons beperken tot de rook/roetschade en brandschade aan de inventaris. Deze is uiteindelijk afgewerkt voor een bedrag van 1500 euro waarbij het gelukkig beperkt is gebleven tot wat schoonmaakwerk. 

 

Ook bij relatief kleine schades kunt u ons vragen de kwestie op te nemen. Wat voor de ene een kleine schade betreft is voor een ander toch een wezenlijk bedrag. Het principe blijft hetzelfde. U krijgt niet meer maar zeker ook niet minder. Met andere woorden wij doen wat anderen beloven.